Székesfehérvári Szakképzési Centrum

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum Fejér megye 11 szakképző iskolájának munkáját irányítja és fogja össze. Az intézmények közül kilenc Székesfehérváron egy Móron, egy pedig Bicskén kínálja változatos szakmáit, tizenöt szakmacsoportban. A teljesség igénye nélkül olyanokban, mint az egészségügy, gépészet, könnyű- és faipar, vagy a vendéglátás-turisztika. Intézményeinkben a 2016/2017-os tanévben közel hatezer diák tanul. Pedagógusaink és technikai dolgozóink száma eléri az egyezer főt. Intézményeinkkel szoros a kapcsolat, és folyamatos az együttműködés legyen szó szakmai, pénzügyi kérdésekről, vagy akár az Adventi vásárban való részvételről. Büszkék vagyunk a magas szintű elméleti és szakmai oktatásra.

2015. szeptemberétől felnőttoktatás keretein belül is elérhető számos szakma, mely nagy népszerűségnek örvend, közel 500 diákunk közül 197 fő másodszakmás. A GINOP 6.1.1-15 projekttel párhuzamosan a felnőttképzés területén is jelen kívánunk lenni.

Intézményünk minőségpolitikájának kialakításával legfőbb célunk, hogy a képzések és a felnőttképzési szolgáltatásaink minőségi színvonala folyamatosan és maradéktalanul kielégítse ügyfeleink igényeit valamint a jogszabályai feltételeket.

Régiónkban meghatározó szerepünket fenntartjuk az iskolarendszerű szakképzés valamint a felnőttképzés területén. Ehhez biztosítjuk a magas színvonalú technikai eszközöket, jól képzett tanárokat, elkötelezett vezetőket. A nálunk végzettek szakmailag jól felkészültek, a társadalomnak beilleszkedni tudó, a változásokra nyitott, hasznos, aktív tagjai.

Rendezvényeinkkel a város kulturális és szakmai életéhez kapcsolódunk, mellyel öregbítjük hírnevünket, gyarapítjuk támogatóink körét.

Intézményünk vezetősége, minden dolgozója elkötelezett a minőségi munka, a folyamatos intézményi fejlesztés, a partnerközpontú működés iránt.

Nyitottak vagyunk a társadalmi és oktatáspolitikai változások követésére, a partnerekkel való folyamatos kapcsolattartásra, információcserére.

Intézményünk elkötelezi magát minden belső és külső tevékenységében, hogy munkatársai és közvetett partnerei igényeit minél szélesebb körben kielégítse, rugalmasan alkalmazkodva az intézményt érintő kihívásokhoz.

Hagyományainknak megfelelően gyorsan és érzékenyen reagálunk a jövőben is változó munkaerőpiaci és képzési igényekre.

Mindezeket jól felkészült, szakmailag igényes, megújulásra képes, a minőség iránt elkötelezett, segítőkész, munkakörülményeikkel elégedett munkatársakkal és a velük együttműködő hozzátartozókkal valósítjuk meg az igényfelmérésen és megelégedettségi vizsgálatokon alapuló beavatkozások segítségével.

Elérhetőség:

Hivatalos megnevezés: Székesfehérvári Szakképzési Centrum
Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 45.
Posta cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 45.
Telefon: 06-22/514-080
Honlap: www.szfszc.hu
E-mail: titkarsag@szfszc.hu
OM azonosító:203053
Hálózati kapcsolattartók: Némethné Erki Tímea, Kovács Emerencia