Székesfehérvári Szakképzési Centrum

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum Fejér megye 11 szakképző iskolájának munkáját irányítja és fogja össze. Az intézmények közül kilenc Székesfehérváron egy Móron, egy pedig Bicskén kínálja változatos szakmáit, tizenöt szakmacsoportban. A teljesség igénye nélkül olyanokban, mint az egészségügy, gépészet, könnyű- és faipar, vagy a vendéglátás-turisztika. Intézményeinkben a 2016/2017-os tanévben közel hatezer diák tanul. Pedagógusaink és technikai dolgozóink száma eléri az egyezer főt. Intézményeinkkel szoros a kapcsolat, és folyamatos az együttműködés legyen szó szakmai, pénzügyi kérdésekről, vagy akár az Adventi vásárban való részvételről. Büszkék vagyunk a magas szintű elméleti és szakmai oktatásra.

Intézményünk minőségpolitikájának kialakításával legfőbb célunk, hogy a képzések és a felnőttképzési szolgáltatásaink minőségi színvonala folyamatosan és maradéktalanul kielégítse ügyfeleink igényeit valamint a jogszabályai feltételeket.

Régiónkban meghatározó szerepünket fenntartjuk az iskolarendszerű szakképzés valamint a felnőttképzés területén. Ehhez biztosítjuk a magas színvonalú technikai eszközöket, jól képzett tanárokat, elkötelezett vezetőket. A nálunk végzettek szakmailag jól felkészültek, a társadalomnak beilleszkedni tudó, a változásokra nyitott, hasznos, aktív tagjai.

Rendezvényeinkkel a város kulturális és szakmai életéhez kapcsolódunk, mellyel öregbítjük hírnevünket, gyarapítjuk támogatóink körét.

Intézményünk vezetősége, minden dolgozója elkötelezett a minőségi munka, a folyamatos intézményi fejlesztés, a partnerközpontú működés iránt.

Nyitottak vagyunk a társadalmi és oktatáspolitikai változások követésére, a partnerekkel való folyamatos kapcsolattartásra, információcserére.

Intézményünk elkötelezi magát minden belső és külső tevékenységében, hogy munkatársai és közvetett partnerei igényeit minél szélesebb körben kielégítse, rugalmasan alkalmazkodva az intézményt érintő kihívásokhoz.

Hagyományainknak megfelelően gyorsan és érzékenyen reagálunk a jövőben is változó munkaerőpiaci és képzési igényekre.

Mindezeket jól felkészült, szakmailag igényes, megújulásra képes, a minőség iránt elkötelezett, segítőkész, munkakörülményeikkel elégedett munkatársakkal és a velük együttműködő hozzátartozókkal valósítjuk meg az igényfelmérésen és megelégedettségi vizsgálatokon alapuló beavatkozások segítségével.

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum szakképző iskolái:

Székesfehérvári SZC Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Székesfehérvári SZC I. István Technikum

Székesfehérvári SZC Bugát Pál Technikum

Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Technikum

Székesfehérvári SZC Jáky József Technikum

Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola

Székesfehérvári SZC Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Technikum

Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola

Székesfehérvári SZC Vajda János Technikum

Elérhetőség:

Hivatalos megnevezés: Székesfehérvári Szakképzési Centrum
Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 45.
Posta cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 45.
Telefon: 06-22/514-080
Honlap: www.szfszc.hu
E-mail: titkarsag@szfszc.hu
OM azonosító:203053
Hálózati kapcsolattartók: Dominó Csaba, Kovács Emerencia