Szerencsi Szakképzési Centrum

A Szerencsi Szakképzési Centrum hét tagintézménye öt különböző helyszínen (Szerencs, Encs, Tiszaújváros, Tokaj, Sátoraljaújhely) várja a tanulni vágyó diákokat és felnőtteket egyaránt.

A Szerencsi Szakképzési Centrum 7 tagiskolája elsődleges feladatának tekinti a kiemelt figyelmet igénylő tanulókkal való foglalkozást, elsősorban a hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű diákok esetében, de fontos szerepet kap szakmai programunkban a tehetséggondozás és a sajátos nevelési igényű diákok nevelése-oktatása. Szeretnénk tovább erősíteni a már meglévő kapcsolatokat a helyi cégekkel, és új partnerek bevonását kívánjuk elérni gyárlátogatások, szakmabemutatók, egymás programjainak látogatásával és az azokon való részvétellel. Igyekszünk a tanulószerződések optimális számának kialakítására törekedni, hogy tanulóink akár külső, akár belső gyakorlati helyen is kiváló szakoktatóktól, gyakorlati oktatóktól tanulhassák el a szakmát.

Célunk, hogy minden hozzánk jelentkezőt szakmai végzettséghez tudjunk segíteni és csökkentsük a lemorzsolódást.

Tesszük mindezeket azért, mert tudjuk és hiszünk abban, hogy az iskolákban folyó munkának fontos eredménye lesz: egy fiatal, aki nálunk megszerzett szakmájával könnyen el tud helyezkedni, építheti saját karrierjét és stabil anyagi hátteret tud biztosítani családjának, ugyanakkor egy, a munkaerőpiac igényeinek megfelelő munkavállaló!

Nálunk együtt tanulhat szülő és diák iskolai rendszerben! Mindenki számára megoldást kínálunk a munkaerőpiacon történő könnyebb elhelyezkedéshez.

Elérhetőség:

Hivatalos megnevezés: Szerencsi Szakképzési Centrum
Cím:     3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.
Posta cím:   3901 Szerencs, Pf. 152.
Telefon:    47/200-123
Honlap:   www.szerencsiszc.hu
E-mail:   centrum@szerencsiszc.hu
OM azonosító:  203055
Hálózati kapcsolattartók: Rubi Zsoltné, Ambrus Melinda