Bajai Szakképzési Centrum

 

A Bajai Szakképzési Centrum a Bács-Kiskun megye déli részén elhelyezkedő, Baja és Kalocsa városok öt szakgimnáziumát, szakközépiskoláját fogja össze, illetve önálló tagintézményként a Bajai SZC Radnóti Miklós Kollégiumát.

Minden tagintézmény több évtizedes múltra tekint vissza a szakképzés területén.

Arra törekszünk, hogy az iskolák hagyományait megőrizzük, egyben új innovációkat alakítsunk ki, immár Centrum szinten. A két város beiskolázási körzetében, az általános iskolát végzett, az érettségizett diákok és a felnőttek részére is széles szakmaszerzési lehetőséget kínálunk.

A munkaerő piaci igényekhez igazodva, képezzük tanulóinkat a következőágazatokban: egészségügy, szociális szolgáltatások, művészet, közművelődés, kommunikáció, gépészet, elektrotechnika, informatika, építészet, könnyűipar, faipar, közlekedés, közgazdaság, ügyvitel, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, vendéglátás-turisztika, egyéb szolgáltatások, élelmiszeripar, rendészet, honvédelem és közszolgálat. Mindkét városban kollégiumi ellátást biztosítunk. Tagintézményeink a szakmai gyakorlati oktatáshoz szükséges modern tanműhelyekkel, felszerelésekkel, eszközökkel, és külső kapcsolatokkal is rendelkezik.

Intézményeink:

 

 

Elérhetőség:

Hivatalos megnevezés: Bajai Szakképzési Centrum
Cím: Baja Petőfi Sándor u. 3.
Posta cím:
Telefon: 79-521-080
Honlap: www.bajaiszc.hu
E-mail: virag.tibor@bajaiszc.hu
OM azonosító:203028
Hálózati kapcsolattartók:
Virág Tibor, Éberné Mikó Margit